Edukacija za tvrtke

Za razliku od brojnih istraživanja, praksa u EDU3 pokazuje da poduzećima edukacija nije na zadnjoj ljestvici prioriteta!

Pokazali smo našim polaznicima kako izgledaju:

kvačicaIndividualne edukacije

kvačicaGrupne edukacije

kvačicaEdukacije po mjeri

kvačicaEdukacije na njihovoj lokaciji

kvačicaEdukacije na našoj lokaciji

 

Ovo je njihov jednoglasan odgovor:

statistik edukacija

Istraživanje provedeno na 200 polaznika

 

-Tvrtke su odabrale EDU3 edukacije-

Individualna edukacija

Tvrtke su htjele nagraditi svog zaposlenika. Stvaranjem temelja i nadopunom postojećeg znanja doprinijeli su njegovom osobnom i profesionalnom razvoju, ali i cijelom timu. Odlučili su ne trošiti 30+ sati njegovog vremena na “štrebanje” teorije koja ne bi puno koristila ni njemu ni timu. Odabrali su siguran put do znanja. Popločan isključivo praksom i “živim” primjerima.
Svaka edukacija imala je dodanu vrijednost u njihovom poslovnom svijetu, konkurentnosti i samopouzdanju.  

Saznaj više!

 

Grupna edukacija

Tvrtke koje su se odlučile koristiti raznim alatima i htjele ih ukomponirati u proces poboljšavanja sustava poslovanja, danas ih koriste upravo onako kako su zamislili – potpuno. Svaki dio alata je iskorišten, a što je najvažnije svaki zaposlenik koji je bio na edukaciji to zna. Rečenice poput “Pa gdje je Excel bio dosad?” više neće trebati izgovarati.
Ove vrste edukacija od samog početka privlače polaznike opuštenom atmosferom, malim grupama, friendly pristupom, simpatičnim predavačima koji su spremni odgovoriti na svako pitanje. A što je najbitnije, kod naših grupa, predavač ima dovoljno vremena da se posveti SVAKOM polazniku!

Pronađi popis svih edukacija i nadolazećih termina!

 

Edukacija po mjeri

Edukacije po mjeri pokazale su se kao idealne za firme! “Stvarni” primjeri ne samo da prate sve trendove i novosti iz područja već to rade na primjeru njihovog poduzeća. Problemi koji su se gomilali u ladicama uspješno su riješeni, a troškovi koje su ti problemi nosili sa sobom drastično su smanjeni.

Saznaj više!


Edukacija na svim lokacijama

U našem prostoru u centru grada ili prostoru polaznika diljem Hrvatske rezultati su bili jednako dobri.  Zadovoljni korisnici to svaki put ispočetka potvrde!

Za detaljnije informacije o programima, akcijama, mogućnostima i ostalom kontaktirajte nas!