Kako uštedjeti energiju, vrijeme i novac na obrazovanje? Rješenje: E-learning!

 

elearning

E-learning nije samo jedan od prolaznih trendova u obrazovanju. Ono nedvojbeno omogućuje pristup širem spektru obrazovnih tema no što je to trenutno dostupno na hrvatskom tržištu, a i zbog fleksibilnosti i praktičnosti nastavit će se razvijati i postati još popularnije.

Želite da svaki novi zaposlenik vaše tvrtke usvoji osnovna znanja, primjerice, rada u Excelu, ili pak želite osigurati da svaki zaposlenik nauči osnove vašeg poslovanja pohađanjem edukacije izrađene po mjeri? Znate li da se korištenjem E-learninga na tržištu ističete kao tvrtka koja koristi najnovije tehnologije i time postajete još poželjniji poslodavac?

online-3412473_1280

 

U nastavku donosimo neke od prednosti korištenja e-učenja i EDU3 E-learning platforme:

  • E-learning optimizira troškove – korištenje online sustava za treninge i edukacije dramatično smanjuje troškove. Skriveni troškovi poput troškova puta, dnevnica, najma prostora i opreme uz e-učenje postaju stvar prošlosti. EDU3 E-learning platforma omogućuje izradu edukacija po mjeri koje je lako izmijeniti i unaprijediti kada je potrebno neku od tema dodatno proširiti, a svi edukativni materijali dostupni su u elektroničkom obliku uvijek i svugdje – čuvajmo okoliš i štedimo novac!
  • E-learning povećava učinkovitost i produktivnost – uvijek dostupan trening ili edukacija omogućuje novim zaposlenicima brže usvajanje poslovnih pravila i procesa tvrtke bez potrebe dodatnog angažmana mentora. Ako uvodite novu tehnologiju, online edukacija pomaže da cijeli radni kolektiv prođe osnovni trening kako bi se novi proces što prije i kvalitetnije implementirao u poslovanje.
  • E-learning -> učenje bez granica – okupljanje većeg broja osoba, dogovaranje termina koji svima odgovara, koordinacija i organizacija edukacija vremenski je vrlo zahtjevna. E-učenje daje i menadžmentu i zaposlenicima veću fleksibilnost.
  • E-learning ostvaruje dugoročne rezultate – tvrtke dobivaju priliku za stvaranje zabavnih i zanimljivih edukacija koristeći video, interaktivne prezentacije, pa čak i igre. Ovi zanimljivi tečajevi vode do boljih rezultata – jednostavno su lako pamtljivi!
  • praćenje rezultata vašeg kolektiva – rezultat svakog tečaja je dostupan te je jednostavno pratiti individualni razvoj zaposlenika. Pratite interne statistike u realnom vremenu!

O prednostima E-learninga dalo bi se još pisati mnogo toga. U konačnici, E-learning pomaže tvrtkama stvoriti kvalitetnije i učinkovitije edukacije uz pristupačniju cijenu. Usvajanje znanja uvelike ovisi o motiviranosti samih polaznika, kao i primjena naučenog u svakodnevnom radu te prijenos na neposrednu radnu okolinu. No, o prednostima E-learninga nije potrebno govoriti samo u kontekstu isplativosti za tvrtke. Više o dobrobitima samih zaposlenika pročitajte u našoj objavi Zašto je E-learning jednostavniji za sve.