Implementacija sustava za e-učenje

E-učenje, odnosno e-learning danas je već uobičajeni način pružanja i usvajanja znanja jednostavno, putem interneta. Učenje na daljinu lakši je i jednostavniji način učenja. U odnosu na klasične, edukacije koje se vode on-line pružaju širok spektar mogućnosti te podržavaju više tipova obrazovnih materijala.

e-učenje – za koga?
Za tvrtke i organizacije s velikim brojem zaposlenika, za tvrtke koje po prirodi posla često uvode nove tehnologije u poslovanje koje zahtijevaju brzu prilagodbu zaposlenika e-learning idealan je način kontrolirane distribucije i usvajanja novih znanja.
Za sve koji ne mogu fizički prisustvovati edukaciji.

Jednom implementirani sustav za e-učenje moguće je koristiti trajno – svi materijali su dostupni online za buduće polaznike. Isto tako, moguće ga je nadograđivati novim temama.

Implementacija online edukacije ne znači pustiti stvari van kontrole. Na jednostavan način omogućeno je praćenje napretka svakog od polaznika, uspješnost polaznika prilikom testiranja usvojenog znanja.

Kako?
e-učenje je jednostavan i zabavan način učenja koji provjereno daje izvrsne rezultate. No prije same implementacije potrebno je uzeti u obzir dva važna faktora.

Prvi je odabir najbolje tehnološke platforme. EDU3 eksperti u savjetovanju i implementaciji rješenja za e-učenje već se godinama oslanjaju na tehnološku platformu Moodle, najpoznatiji svjetski LMS sustav u potpunosti prilagodljivog izgleda. Moodle podržava široki spektar sadržaja – od video edukacija do radnih zadataka u Excelu, online provjera znanja i rezultata polaznika odmah nakon provjere. Na koji način instalirati platformu, kako je organizirati i integrirati u eventualni postojeći IT sustav?

Drugi faktor koji bismo izdvojili i kao najvažniji jest kreiranje sadržaja. Kako bi edukacija bila uspješna potrebno je napraviti kvalitetan sadržaj. No, zanimljiv će sadržaj olakšat polaznicima usvajanje znanja i motivirati ih za daljnje učenje. Koja vrsta sadržaja motivira polaznike?

Uz nas nema otvorenih pitanja – našim klijentima implementirali smo 30 e-learning rješenja po mjeri na kojima trenutno uči više od 100.000 korisnika diljem svijeta. Nudimo vam ključ u ruke, implementaciju platforme za e-učenje po mjeri, vaš interni sustav učenja, uz pomoć višegodišnjeg iskustva EDU3 stručnjaka.

Detalje vidite na https://edu3.hr/e-learning/