ZaštoEDU3

EDU3 centar pruža usluge kratkih, specijaliziranih IT edukacija s modernim i inovativnim temama na području Hrvatske i šire. Mobilne učionice omogućavaju nam dolazak i na Vašu lokaciju diljem Hrvatske pri čemu dodatno štedite i vrijeme i troškove putovanja.

Edukacijski centar kao dio IDE3 obitelji 

EDU3 centar dio je IDE3 obitelji. Naša glavna djelatnost u IDE3 obuhvaća projektiranje, implementaciju i održavanje različitih ICT rješenja i tehnologija te pružanje cjelovite usluge podrške i savjetovanja kako bi se naši partneri mogli što bezbrižnije usredotočiti na svoje primarno područje poslovanja.

EDU3_TIM_1

Tijekom dugogodišnje suradnje s našim klijentima odradili smo stotine inhouse treninga i profesionalnih edukacije iz različitih IT područja. Njihova želja je bila svladati poslovne izazove kako bi što bolje i jednostavnije obavljali svoj posao. Naš zadatak je pomoći im u tome na temelju našeg poslovnog iskustva i skratiti potrebno vrijeme u kojem rješavaju svoje zadatke.

Naš odgovor na sve veće potrebe za profesionalnim IT edukacijama je osnivanje zasebnog EDU3 edukacijskog centra.

Reference:

IDE3 EDU3
EDU3 EDU3 EDU3
EDU3 EDU3 EDU3
EDU3 EDU3 EDU3
EDU3 EDU3 EDU3

Edukacije novog doba

Zbog užurbanog načina života, odlučili smo se za koncept kratkih, jasnih i personaliziranih IT edukacija gdje unutar 180 minuta prelazimo najvažnije dijelove neke tehnologije.

Naše teme su specijalizirane i tiču se točno određenog dijela/problema koji rješavamo.

Kako bismo maksimalno podignuli kvalitetu predavanja i ujedno zadržali ugodnu atmosferu, maksimalan broj polaznika po grupi je limitiran na 6 osoba.

Svaku temu vodi ekspert za to područje koji će rado odgovoriti na sva dodatna pitanja.

Inhouse edukacije

puzzle

Izvor: Pixabay

Osim navedenog odlučili smo se pružiti vam dodatnu opciju inhouse edukacija na Vašoj lokaciji diljem Hrvatske gdje sami možete predložiti:

  • TEME
  • MJESTO
  • VRIJEME

Sve što trebate je kontaktirati nas i reći trenutni problem ili želju, a mi ćemo se potruditi skrojiti novu edukaciju po Vašoj mjeri.

Za kraj Vam želimo poželjeti dobrodošlicu na edukacije koje – kvalitetno iskorišteno vrijeme – znače.

Nauči bITno – Edu3ciraj se!

An investment in knowledge pays the best interest. Benjamin Franklin

 

Izvori slika: IDE3; Pixabay