ZaštoEDU3

EDU3 centar pruža usluge kratkih, specijaliziranih IT edukacija s modernim i inovativnim temama na području Hrvatske i šire. Mobilne učionice omogućavaju nam dolazak i na Vašu lokaciju diljem Hrvatske pri čemu dodatno štedite i vrijeme i troškove putovanja.

Edukacijski centar kao dio IDE3 obitelji 

EDU3 centar dio je IDE3 obitelji. Naša glavna djelatnost u IDE3 obuhvaća projektiranje, implementaciju i održavanje različitih ICT rješenja i tehnologija te pružanje cjelovite usluge podrške i savjetovanja kako bi se naši partneri mogli što bezbrižnije usredotočiti na svoje primarno područje poslovanja.

Tijekom dugogodišnje suradnje s našim klijentima odradili smo stotine inhouse treninga i profesionalnih edukacije iz različitih IT područja. Njihova želja je bila svladati poslovne izazove kako bi što bolje i jednostavnije obavljali svoj posao. Naš zadatak je pomoći im u tome na temelju našeg poslovnog iskustva i skratiti potrebno vrijeme u kojem rješavaju svoje zadatke.

Naš odgovor na sve veće potrebe za profesionalnim IT edukacijama je osnivanje zasebnog EDU3 edukacijskog centra.

REFERENCE:

IDE3 EDU3
EDU3 EDU3 EDU3 EDU3
EDU3 EDU3 EDU3 EDU3
EDU3 EDU3 EDU3 EDU3
EDU3 EDU3 EDU3 EDU3
EDU3 EDU3 EDU3 EDU3

Edukacije novog doba

Zbog užurbanog načina života, odlučili smo se za koncept kratkih, jasnih i personaliziranih IT edukacija gdje unutar 180 minuta prelazimo najvažnije dijelove neke tehnologije.

Naše teme su specijalizirane i tiču se točno određenog dijela/problema koji rješavamo.

Kako bismo maksimalno podignuli kvalitetu predavanja i ujedno zadržali ugodnu atmosferu, maksimalan broj polaznika po grupi je limitiran na 6 osoba.

Svaku temu vodi ekspert za to područje koji će rado odgovoriti na sva dodatna pitanja.

Inhouse edukacije

puzzle

Izvor: Pixabay

Osim navedenog odlučili smo se pružiti vam dodatnu opciju inhouse edukacija na Vašoj lokaciji diljem Hrvatske gdje sami možete predložiti:

  • TEME
  • MJESTO
  • VRIJEME

Sve što trebate je kontaktirati nas i reći trenutni problem ili želju, a mi ćemo se potruditi skrojiti novu edukaciju po Vašoj mjeri.

Za kraj Vam želimo poželjeti dobrodošlicu na edukacije koje – kvalitetno iskorišteno vrijeme – znače.

Nauči bITno – Edu3ciraj se!

An investment in knowledge pays the best interest. Benjamin Franklin

 

Izvori slika: IDE3; Pixabay