INDIVIDUALNA EDUKACIJA

sve popularnija vrsta edukacija po mjeri

Individualne edukacije po mjeri nastale su kao odgovor na specifične probleme i pitanja svih onih koji su željeli potpunu posvećenost predavača kroz 4 školska sata predavanja.
Zbog svojih prednosti – individualnog pristupa i rješavanja vlastitih primjera polaznika – ova vrsta edukacija postaje sve popularnija u našem centru.

individualne_edukacijeIzvor: Pexels

RAZLOZI ZA INDIVIDUALNE EDUKACIJE

→  Privatna ste osoba koja želi izraditi svoju web stranicu u WordPress-u? Želite da koncept bude potpuno prilagođen Vašoj web stranici koju želite napraviti (npr. Želite web stranicu svojih apartmana, frizerskog salona ili nekog hobija)? Naši predavači su tu da vam daju smjernice kako da što uspješnije izradite svoju specifičnu stranicu, kako da je održavate, koje greške se najčešće rade kako bi ih izbjegli…

→  Imate firmu koju želite oglašavati online i ne želite da Vaše “tajne i trikove” znaju drugi polaznici? Želite postaviti pitanja sigurni da oko Vas nije konkurencija? I u ovom slučaju individualne edukacije su dobar izbor.

 Pivot tablice, funkcije u Excelu već dugo želite svladati i treba vam netko tko će cijelo predavanje biti posvećen isključivo vama? Želite onaj zadatak koji vam nije jasan ponoviti nekoliko puta ili neki dio potpuno preskočiti jer vam je jasan? Individualne edukaciju su za Vas.

Prednost edukacija osim individualnog pristupa očituje se i u mogućnosti sudjelovanja u konceptu sadržaja. Svaka edukacija ima svoj koncept koji se prelazi kroz 4 školska sata, a ako neki dio iz tog sadržaja znate ili vam treba detaljnije u dogovoru s predavačem stvorite svoj koncept predavanja.
Vrijeme edukacija također dogovarate s predavačima u skladu sa svojim željama.

Iskoristite prednosti koje vam pružaju EDU3 INDIVIDUALNE EDUKACIJE i zakoračite u pustolovinu krojenu isključivo po vašim željama!

Za ponudu i dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.