Microsoft Power Automate Flow

Posao se odrađuje u tvoju korist!

Microsoft Power Automate ili do nedavno poznat kao Flow je online servis koji služi automatizaciji radnih tokova, odnosno olakšavanju ponavljajućih radnih zadataka kao što su sortiranje i upravljanje dokumentima, obavještavanje, podsjećanje na određene stvari i mnoge druge male zadatke koji svakodnevno oduzimaju dio radnog vremena.

Microsoft Power Automate je dio Microsoft365 paketa i slobodno ga i bez naknade možete koristiti za automatizaciju zadataka kao što su:

  • Stavljanje određenih postavki koje će određivati daljnje radnje prilikom primitka e-maila (spremanje attachmenta na određeno mjesto, zapisivanje podataka iz e-mail  poruke u neki dokument, tablicu ili bazu podataka, automatizirani i predefinirani odgovor i slično)
  • Stavljanje određenih postavki koje će određivati daljnje radnje  u slučaju promjene dokumenta na SharePointu – zahtjev za odobrenjem godišnjeg odmora i sl.
  • Automatizirano preuzimanje podataka i slanje na e-mail/sms (npr vremenska prognoza)
  • Obavljanje automatiziranog zadatka na više dokumenata istovremeno (batch) 

Ova edukacija omogućit će Vam brzo i jednostavno kreiranje automatiziranih zadataka između vaših aplikacija i servisa koji će za vas obavljati određene zadatke. Naučit ćete što je Power Automate servis i kako mu pristupiti, koje su vrste tokova i što su predlošci. Također upoznat ćemo Vas sa sučeljem i pokazati kako samostalno iz određenog predloška izraditi svoj automatizirani radni zadatak!

Vrijeme trajanja:

2 školska sata (90 min)


Cilj edukacije:

Osnovni cilj ove edukacije je u malo vremena približiti Vam opće dostupan ali još relativno nepoznati servis koji Vam značajno može olakšati određene ponavljajuće radne zadatke.

Kroz kombinaciju teoretskog znanja i interaktivnih zadataka naučit ćete s lakoćom pristupiti servisu, koristiti se sučeljem, pretraživati, odabrati i prilagoditi odgovarajući predložak, provesti testiranje i provjeriti rad automatiziranog zadatka te ga podijeliti s drugima.


Cijena:

Grupne edukacije (preporuka 4-6 polaznika) 

  • Cijena već od 2.000,00 kn (265,45 €)
    **cijena se formira ovisno o broju i vrsti edukacija, broju polaznika, lokaciji, potrebnoj opremi…

Individualne edukacije

  • Cijena već od 1.200,00 kn (159,27 €)
    **cijena se formira ovisno o broju i vrsti edukacija, lokaciji, potrebnoj opremi…

Termini:

Termine birate Vi!
Termini i intenzitet edukacija prilagođavaju se Vašim potrebama.