Google Classroom

edukacija u oblacima

“Učionica” u pokretu omogućava Vam pristup i komunikaciju u bilo kojem vremenu. Komunikacija sa studentima/učenicima nikad nije bila lakša. Sva pitanja, zadatke, dogovore možete imati na jednom mjestu kojem možete pristupiti kad god želite.

Vrijeme trajanja:

Edukacija ili konzultacije po potrebi


Sadržaj:

Dodajte studente jednostavno – učenici se mogu pridružiti razredu s kôdom i tako vam dati više vremena za predavanje.

Upravljanje sa više razreda / grupa – ponovo upotrijebite postojeće najave, zadatke ili pitanja iz druge grupe ili razreda.

Nadopunite zadatke raznovrsnim materijalima – dodajte materijale u zadatke poput YouTube videozapisa, ankete Google Forms, PDF-ova i drugih stavki s Google diska. Učitelji i učenici mogu istaknuti, bilježiti i crtati dokumente i PDF-ove u mobilnoj aplikaciji Clasrom.

Zadaci s jednim klikom – jednostavna dodjela zadataka na svakog učenika / polaznika / studenta

Prilagodite zadatke – dodajte kategorije ocjene, datume roka, vrijednosti bodova i teme zadacima koje stvorite.

Pojedinačni zadaci – Nastavnici mogu postavljati rad i najave pojedinim učenicima u razredu.

Pripremite se unaprijed – sastavite najave, zadatke i pitanja ili ih zakažite za objavljivanje u određeno vrijeme.

Postavite pitanje učenicima, a zatim pregledajte rezultate.

Držite sve edukative materijale na jednom mjestu

Organizirajte studente – Google Classroom kreira Google kalendar za svaki razred i ažurira kalendar s datumima rada i rokova.

Organizirajte i pojednostavite pregled svim nastavnicima – pregledajte rad učenika, uključujući zadatke, pitanja, ocjene i prethodne komentare. Pregledajte rad po jednoj ili svim vrstama zadataka i razvrstajte prema onome što treba pregledati.

Prilagodite ocjenjivanje – odaberite sustav ocjenjivanja, kreirajte kategorije ocjena i pogledajte sve svoje ocjene na jednom mjestu.

Ocjenjujte brzo i jednostavno – razvrstajte učenike, pogledajte tko se prijavio za rad, dodajte povratne informacije, skice ocjena da biste ih kasnije podijelili ili klikom vratite ocjenjivani rad svim učenicima. Uz to dodajte napomene i vizualne povratne informacije.

Komunicirajte i surađujte
Pristupite bilo kada i bilo gdje – pristupajte učionici 24/7 na webu ili putem mobilnih aplikacija Android i iOS Google Clasroom.

Povratne informacije u stvarnom vremenu – pregledajte, komentirajte i uredite studentske radove u stvarnom vremenu u alatu za ocjenjivanje dokumenata. Obavijestite rad učenika u mobilnoj aplikaciji Google Clasrooom.

Na stranici Stream objavite objave, uključite studente u rasprave vođene pitanjima, potaknite ih da odgovore razrednicima.

Dijelite sadržaj – dijelite veze, videozapise i slike s web mjesta u Google Classroom jednim klikom u nastavku Dijeli u učionici.

Nastavnici u bilo kojoj domeni G Suite mogu pozvati roditelje i staratelje da se prijave za sažetke e-pošte koji uključuju predstojeći ili nestali rad učenika.


Cijena:

300,00 kn (39,82 €)/ sat kozultacija ili edukacija


Termini:

Termine birate Vi!
Termini i intenzitet edukacija prilagođavaju se Vašim potrebama.